Breaking

Agung Pradanta – Kependem Tresna Cipt : Agung Pradanta


Agung Pradanta – Kependem Tresna
Cipt : Agung Pradanta




Coba rungokno nyanyian iki
Nyeritakke tresna
Sing kependem ono ning dada

Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane 
Uripku iki kudu koyo ngene

Coba rungokno nyanyian iki
Nyeritakke tresna
Sing kependem ono ning dada

Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan koe, wis karo liyane
Nanging tresnaku ro koe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnaku dinggo koe
Wis tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo koe sing paling tak tresnani
Senajan tresna iki mung kependem ning ati

Coba rungokno nyanyian iki
Nyeritakke tresna
Sing kependem ono ning dada

Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan koe, wis karo liyane
Nanging tresnaku ro koe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnaku dinggo koe
Wis tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo koe sing paling tak tresnani
Senajan tresna iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresnaku dinggo koe
Wis tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo koe sing paling tak tresnani
Senajan tresna iki mung kependem ning ati
Senajan tresna iki mung kependem ning ati


No comments:

Powered by Blogger.