Wednesday, 9 August 2017

Rap-X – Ngenes Dadi Bojomu Cipt : Wulan Viano



Rap-X – Ngenes Dadi Bojomu
Cipt : Wulan Viano



Mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
Nemu bojo kok soro uripku
Wes ora iso masak, pintere mung macak
Karo seneng mbentak mbentak

Pak pak pak kudu piye caramu
Nduwe rabi kok mung nguras dunyamu
Tak rewangi mbendino megawe rekoso
Yo sik kurang ae gawe blonjo

Nemu bojo kowe nggarakno ati lempe
Kudu piye carane yen polahmu ngremehke
Dingerteni ora ngerti
Kok malah natoni ati
Bikin aku frustasi
Marai stroke dini

Aku yo wes wegah
Kalau terus mengalah
Nyawang kowe jengah
Nggarai pingin bubrah

Mbok yo mikiro dik
Opo kekuranganku iki ?
Kok gawe aku keronto ronto
Mergo olomu

Aku cukup sabar nganti ati sumebyar
Yen kepingin bubar monggo dipun gelar

Dasare aku bosen
Karo tingkah polahmu
Yang tak mau mengerti
Perasaanku

Wes ra gelem ndungo
Tapi njaluk urip mulyo
Karepe mung shoping
Santai happy sak bendino

Wes ra iso manak susah
Yen arep dicandak
Sungguh ngenes tenanan
Aku dadi bojomu

Pancen biyen ku ngidam sliramu
Jujur biyen kowe ayu
Salah kedaden aku
Sampek ngedol sawahku

Gawe ragate sliramu
Mmbandani kekarepanmu
Sampek modal rabi lan
Nanggap orkes melayu

Wes ra gelem ndungo
Tapi njaluk urip mulyo
Karepe mung shoping
Santai happy sak bendino

Wes ra iso masak pintere mung macak
Ngenes temenan aku dadi bojomu

Mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
Nemu bojo kok soro uripku
Wes ora iso masak, pintere mung macak
Karo seneng mbentak mbentak

Pak pak pak kudu piye caramu
Nduwe rabi kok mung nguras dunyamu
Tak rewangi mbendino megawe rekoso
Yo sik kurang ae gawe blonjo

Nemu bojo kowe nggarakno ati lempe
Kudu piye carane yen polahmu ngremehke
Dingerteni ora ngerti
Kok malah natoni ati
Bikin aku frustasi
Marai stroke dini

Aku yo wes wegah
Kalau terus mengalah
Nyawang kowe jengah
Nggarai pingin bubrah

Mbok yo mikiro dik
Opo kekuranganku iki ?
Kok gawe aku keronto ronto
Mergo olomu

Aku cukup sabar nganti ati sumebyar
Yen kepingin bubar monggo dipun gelar

Dasare aku bosen
Karo tingkah polahmu
Yang tak mau mengerti
Perasaanku

Wes ra gelem ndungo
Tapi njaluk urip mulyo
Karepe mung shoping
Santai happy sak bendino

Wes ra iso manak susah
Yen arep dicandak
Sungguh ngenes tenanan
Aku dadi bojomu

Pancen biyen ku ngidam sliramu
Jujur biyen kowe ayu
Salah kedaden aku
Sampek ngedol sawahku

Gawe ragate asliramu
Mbandani kekarepanmu
Sampek modal rabi lan
Nanggap orkes melayu

Wes ra gelem ndungo
Tapi njaluk urip mulyo
Karepe mung shoping
Santai happy sak bendino

Wes ra iso masak pintere mung macak
Ngenes temenan aku dadi bojomu


Reaksi:
This entry was posted in

0 komentar:

Post a Comment