Tuesday, 8 August 2017

Rap-X – Sangu Turu Cipt : Rap-X


Rap-X – Sangu Turu
Cipt : Rap-X




Mung suworomu gawe aku nggugu
Nentremke ning ati kejobo sliramu
Mung tak angen esem lan guyumu
Kanggo tomboku ugo sangu turu

Yang aku inginkan menghirup semua
Udara yang engkau hirupkan
Dan melangkahmu
Tepat berada dimana langkahmu

Yang ku harap kau mau raba hati ini
Agar kau mengerti dan ku ingin kau tau
Perasaanku
Yang merindukanmu

Pirang pirange wengi
Aku ra butuh tangi
Mergo roso welas iki
Kesalur lewat ngimpi

Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati
Marai nggedeke roso kangen iki
Umpomo di sirep biso
Gawe pastine impi

Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani
Tansah neratap
Pangucapmu ngayemke ati
Ra biso lali sampek tekan saiki

#rapp
Isun mung isane ngarepno
Ambi ngedungo
Mugo mugo riko anteng
Seger waras ning kono
Paran baen sun lilo mergo anane riko
Meski nyawa dipisah ambi rogo

Mung suworomu gawe aku nggugu
Nentremke ning ati kejobo sliramu
Mung tak angen esem lan guyumu
Kanggo tomboku ugo sangu turu

Yang ku harap kau mau raba hati ini
Agar kau mengerti dan ku ingin kau tau
Perasaanku
Yang merindukanmu

Pirang pirange wengi
Aku ra butuh tangi
Mergo roso welas iki
Kesalur lewat ngimpi

Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati
Marai nggedeke roso kangen iki
Umpomo di sirep biso
Gawe pastine impi

Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani
Tansah neratap
Pangucapmu ngayemke ati
Ra biso lali sampek tekan saiki

#rapp
Isun mung isane ngarepno
Ambi ngedungo
Mugo mugo riko anteng
Seger waras ning kono
Paran baen sun lilo mergo anane riko
Meski nyawa dipisah ambi rogo

Mung suworomu gawe aku nggugu
Nentremke ning ati kejobo sliramu
Mung tak angen esem lan guyumu
Kanggo tomboku ugo sangu turu

Mung suworomu gawe aku nggugu
Nentremke ning ati kejobo sliramu
Mung tak angen esem lan guyumu
Kanggo tomboku ugo sangu turu
Kanggo tomboku ugo sangu turu
Reaksi:
This entry was posted in

0 komentar:

Post a Comment