Breaking

Rap-X – Sangu Turu


Rap-X – Sangu Turu
Cipt : Rap-X






Mung suworomu gawe aku nggugu
Nentremke ning ati kejobo sliramu
Mung tak angen esem lan guyumu
Kanggo tomboku ugo sangu turu

Yang aku inginkan menghirup semua
Udara yang engkau hirupkan
Dan melangkahmu
Tepat berada dimana langkahmu

Yang ku harap kau mau raba hati ini agar kau mengerti 
Dan ku ingin kau tau perasaanku yang merindukanmu

Pirang pirange wengi
Aku ra butuh tangi
Mergo roso welas iki
Kesalur lewat ngimpi

Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati
Marai nggedeke roso kangen iki
Umpomo di sirep biso gawe pastine impi

Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani
Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati
Ra biso lali sampek tekan saiki

Rapp :
Isun mung isane ngarepno
Ambi ngedungo
Mugo mugo riko anteng
Seger waras ning kono
Paran baen sun lilo mergo anane riko
Meski nyawa dipisah ambi rogo

Mung suworomu gawe aku nggugu
Nentremke ning ati kejobo sliramu
Mung tak angen esem lan guyumu
Kanggo tomboku ugo sangu turu

Yang ku harap kau mau raba hati ini agar kau mengerti 
Dan ku ingin kau tau perasaanku yang merindukanmu

Pirang pirange wengi
Aku ra butuh tangi
Mergo roso welas iki
Kesalur lewat ngimpi

Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati
Marai nggedeke roso kangen iki
Umpomo di sirep biso gawe pastine impi

Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani
Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati
Ra biso lali sampek tekan saiki

Rapp :
Isun mung isane ngarepno
Ambi ngedungo
Mugo mugo riko anteng
Seger waras ning kono
Paran baen sun lilo mergo anane riko
Meski nyawa dipisah ambi rogo

Mung suworomu gawe aku nggugu
Nentremke ning ati kejobo sliramu
Mung tak angen esem lan guyumu
Kanggo tomboku ugo sangu turu

Mung suworomu gawe aku nggugu
Nentremke ning ati kejobo sliramu
Mung tak angen esem lan guyumu
Kanggo tomboku ugo sangu turu
Kanggo tomboku ugo sangu turu

No comments:

Powered by Blogger.