Wednesday, 16 August 2017

IDOLAKKUH LIVE DI NET TV


IDOLAKKUH LIVE DI NET TV 




Nantikan Ndx aka familia ft PJR live di NET TV besok jam 05:00 WIB, Jangan lupa
nonton yah bukttikan kalau kamu keluarga sejati , salam salam buat Ladyfam dan
Familia seluruh Indonesia dari  Tika Ladyfam Purworejo . 
Boleh dong di Follow IG Tika @yuliantt_tika ada peribahasa lama mengatakan bahwa tak kenal maka tak sayang, dan tika menambahkan tak kenal maka tak saling sapa,, iya betul kan guys ??

Selamat Hari 17 Agustus buat kita semua rakyat Indonesia, Dirgayahu RI
KE 72 semoga tetap menjadi Indonesia yang MERDEKA, merdeka rakyatnya,
merdeka Ekonominya, Merdeka Pemerintahannya, Merdeka Hukumnya, dan Merdeka
Sosialisasinya . Walaupun Pahlawan kita sudah tidak ada tapi tetap kita harus terus
berjuang melawan Penjajah yang sekarang banyak ditemukan di Indonesia contohnya TERORIS .

video




Sekedar info kak, lagu lagu NDX yang terbaru kini sudah bisa di download gratis di https://www.reverbnation.com/ndxakafamilia4

Selamat siang dan Salam MERDEKA ...

Wednesday, 9 August 2017

Rap-X – Ngenes Dadi Bojomu Cipt : Wulan Viano



Rap-X – Ngenes Dadi Bojomu
Cipt : Wulan Viano



Mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
Nemu bojo kok soro uripku
Wes ora iso masak, pintere mung macak
Karo seneng mbentak mbentak

Pak pak pak kudu piye caramu
Nduwe rabi kok mung nguras dunyamu
Tak rewangi mbendino megawe rekoso
Yo sik kurang ae gawe blonjo

Nemu bojo kowe nggarakno ati lempe
Kudu piye carane yen polahmu ngremehke
Dingerteni ora ngerti
Kok malah natoni ati
Bikin aku frustasi
Marai stroke dini

Aku yo wes wegah
Kalau terus mengalah
Nyawang kowe jengah
Nggarai pingin bubrah

Mbok yo mikiro dik
Opo kekuranganku iki ?
Kok gawe aku keronto ronto
Mergo olomu

Aku cukup sabar nganti ati sumebyar
Yen kepingin bubar monggo dipun gelar

Dasare aku bosen
Karo tingkah polahmu
Yang tak mau mengerti
Perasaanku

Wes ra gelem ndungo
Tapi njaluk urip mulyo
Karepe mung shoping
Santai happy sak bendino

Wes ra iso manak susah
Yen arep dicandak
Sungguh ngenes tenanan
Aku dadi bojomu

Pancen biyen ku ngidam sliramu
Jujur biyen kowe ayu
Salah kedaden aku
Sampek ngedol sawahku

Gawe ragate sliramu
Mmbandani kekarepanmu
Sampek modal rabi lan
Nanggap orkes melayu

Wes ra gelem ndungo
Tapi njaluk urip mulyo
Karepe mung shoping
Santai happy sak bendino

Wes ra iso masak pintere mung macak
Ngenes temenan aku dadi bojomu

Mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
Nemu bojo kok soro uripku
Wes ora iso masak, pintere mung macak
Karo seneng mbentak mbentak

Pak pak pak kudu piye caramu
Nduwe rabi kok mung nguras dunyamu
Tak rewangi mbendino megawe rekoso
Yo sik kurang ae gawe blonjo

Nemu bojo kowe nggarakno ati lempe
Kudu piye carane yen polahmu ngremehke
Dingerteni ora ngerti
Kok malah natoni ati
Bikin aku frustasi
Marai stroke dini

Aku yo wes wegah
Kalau terus mengalah
Nyawang kowe jengah
Nggarai pingin bubrah

Mbok yo mikiro dik
Opo kekuranganku iki ?
Kok gawe aku keronto ronto
Mergo olomu

Aku cukup sabar nganti ati sumebyar
Yen kepingin bubar monggo dipun gelar

Dasare aku bosen
Karo tingkah polahmu
Yang tak mau mengerti
Perasaanku

Wes ra gelem ndungo
Tapi njaluk urip mulyo
Karepe mung shoping
Santai happy sak bendino

Wes ra iso manak susah
Yen arep dicandak
Sungguh ngenes tenanan
Aku dadi bojomu

Pancen biyen ku ngidam sliramu
Jujur biyen kowe ayu
Salah kedaden aku
Sampek ngedol sawahku

Gawe ragate asliramu
Mbandani kekarepanmu
Sampek modal rabi lan
Nanggap orkes melayu

Wes ra gelem ndungo
Tapi njaluk urip mulyo
Karepe mung shoping
Santai happy sak bendino

Wes ra iso masak pintere mung macak
Ngenes temenan aku dadi bojomu


This entry was posted in

Tuesday, 8 August 2017

Rap-X – Sangu Turu Cipt : Rap-X


Rap-X – Sangu Turu
Cipt : Rap-X




Mung suworomu gawe aku nggugu
Nentremke ning ati kejobo sliramu
Mung tak angen esem lan guyumu
Kanggo tomboku ugo sangu turu

Yang aku inginkan menghirup semua
Udara yang engkau hirupkan
Dan melangkahmu
Tepat berada dimana langkahmu

Yang ku harap kau mau raba hati ini
Agar kau mengerti dan ku ingin kau tau
Perasaanku
Yang merindukanmu

Pirang pirange wengi
Aku ra butuh tangi
Mergo roso welas iki
Kesalur lewat ngimpi

Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati
Marai nggedeke roso kangen iki
Umpomo di sirep biso
Gawe pastine impi

Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani
Tansah neratap
Pangucapmu ngayemke ati
Ra biso lali sampek tekan saiki

#rapp
Isun mung isane ngarepno
Ambi ngedungo
Mugo mugo riko anteng
Seger waras ning kono
Paran baen sun lilo mergo anane riko
Meski nyawa dipisah ambi rogo

Mung suworomu gawe aku nggugu
Nentremke ning ati kejobo sliramu
Mung tak angen esem lan guyumu
Kanggo tomboku ugo sangu turu

Yang ku harap kau mau raba hati ini
Agar kau mengerti dan ku ingin kau tau
Perasaanku
Yang merindukanmu

Pirang pirange wengi
Aku ra butuh tangi
Mergo roso welas iki
Kesalur lewat ngimpi

Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati
Marai nggedeke roso kangen iki
Umpomo di sirep biso
Gawe pastine impi

Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani
Tansah neratap
Pangucapmu ngayemke ati
Ra biso lali sampek tekan saiki

#rapp
Isun mung isane ngarepno
Ambi ngedungo
Mugo mugo riko anteng
Seger waras ning kono
Paran baen sun lilo mergo anane riko
Meski nyawa dipisah ambi rogo

Mung suworomu gawe aku nggugu
Nentremke ning ati kejobo sliramu
Mung tak angen esem lan guyumu
Kanggo tomboku ugo sangu turu

Mung suworomu gawe aku nggugu
Nentremke ning ati kejobo sliramu
Mung tak angen esem lan guyumu
Kanggo tomboku ugo sangu turu
Kanggo tomboku ugo sangu turu
This entry was posted in

Rapp-X - Konco Tahu


Rapp-X - Konco Tahu



Ra percoyo kowe tego
Ngerebut pacarku
Padahal kowe konco
Mbabu bareng aku

Kowe tego nyulek moto
Mrekes ati iki
Rasane awak iki koyo mbok pideki
Koncoku koyok tahu

Kowe konco mangan turu bareng aku
Ra percoyo tego nyelintut pacarku
Ayune gak sepiro sek ayu aku
Dasar nggak tau malu

Tego tegone kowe menyakitiku
Tak kusangka engkau digendak koncoku
Padahal rupane koncoku koyok tahu
Opo wes rabun mripatmu

Ternyata kau tega selingkuh dengan dia
Kau dan dia sama sama tahu

#ulangi
Ra percoyo kowe tego
Ngerebut pacarku
Padahal kowe konco
Mbabu bareng aku

Kowe tego nyulek moto
Mrekes ati iki
Rasane awak iki koyo mbok pideki
Koncoku koyok tahu

#rapp
Yowes gek rumaten opo ngiroku gatelen
Aku yo ra kaget pancen kowe copet tulen
Tak pikir mbek ngguyu
Rabakal ku ra payu

Sewu siji wedokan
Podo ngenteni leganku
Yen pancene karepmu
Aku tak meloki lakonku

Ra biso tak truske
Aku ra biasa ngene
Sepurane ra sengojo ngonangi polahmu
Kowe kowe podo tego nglarani aku

#ulangi kedua
Kowe konco mangan turu bareng aku
Ra percoyo tego nyelintut pacarku
Ayune gak sepiro sek ayu aku
Dasar nggak tau malu

Tego tegone kowe menyakitiku
Tak kusangka engkau digendak koncoku
Padahal rupane koncoku koyok tahu
Opo wes rabun mripatmu

Ternyata kau tega selingkuh dengan dia
Kau dan dia sama sama tahu

#ulangi pertama
Ra percoyo kowe tego
Ngerebut pacarku
Padahal kowe konco
Mbabu bareng aku

Kowe tego nyulek moto
Mrekes ati iki
Rasane awak iki koyo mbok pideki
Koncoku koyok tahu

#rapp
Yowes gek rumaten opo ngiroku gatelen
Aku yo ra kaget pancen kowe copet tulen
Tak pikir mbek ngguyu
Rabakal ku ra payu

Sewu siji wedokan
Podo ngenteni leganku
Yen pancene karepmu
Aku tak meloki lakonku

Ra biso tak truske
Aku ra biasa ngene
Sepurane ra sengojo ngonangi polahmu
Kowe kowe podo tego nglarani aku



Video Klip Konco Tahu RapX ft Nella Kharisma .

video

This entry was posted in

Tuesday, 1 August 2017

Agung Pradanta – Kependem Tresna Cipt : Agung Pradanta


Agung Pradanta – Kependem Tresna
Cipt : Agung Pradanta



Coba rungokno nyanyian iki
Nyeritakke tresna
Sing kependem ono ning dada

Kudu kepiye, aku mesti piye
                                                           Yen pancen dalane                                 
Uripku iki kudu koyo ngene

Coba rungokno nyanyian iki
Nyeritakke tresna
Sing kependem ono ning dada

Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan koe, wis karo liyane
Nanging tresnaku ro koe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnaku dinggo koe
Wis tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo koe sing paling tak tresnani
Senajan tresna iki mung kependem ning ati

Coba rungokno nyanyian iki
Nyeritakke tresna
Sing kependem ono ning dada

Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan koe, wis karo liyane
Nanging tresnaku ro koe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnaku dinggo koe
Wis tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo koe sing paling tak tresnani
Senajan tresna iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresnaku dinggo koe
Wis tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo koe sing paling tak tresnani
Senajan tresna iki mung kependem ning ati
Senajan tresna iki mung kependem ning ati


Cournelius & Junior Ft Lelly Whatam Cipt : Andi Mbendol


Cournelius & Junior Ft Lelly Whatam
Cipt : Andi Mbendol




Pengene sugih bondo ning ra gelem rekoso
Pengene uripe mulyo ... kerjo
Pengen akeh duite magrong – magrong omahe
Pengen penak uripe ... mbut gawe

Alesane , nomer siji kuwi ekonomi
Pengen sugih bondo lan dadi priyayi ( mah pie’e )
Mulo makaryo, uripe ditoto
Rasah podo nggersulo rugi tenogo

Alesane nomer loro, harga diri
Kakean ita itu nuruti gengsi
Pengen ra kerjo urip koyo rojo
Lha kowe malah ngopo ? tambah ra cetho !

Wes uwes ... ora usah alesan
Ora usah bimbang ... intine teko tenang ... !!!

Pengene sugih bondo ning ra gelem rekoso
Pengene uripe mulyo ... kerjo
Pengen akeh duite magrong – magrong omahe
Pengen penak uripe ... mbut gawe

Hmm ... syalalalalalalh ... abot syanggane
Kuat dilakoni yen rakuat tinggal ngopi
Tubruk ... syahdu ... syalalalalalh ...

Mbendino mung sambat wae ... uwes to le ... !!!
Rasah nggo panik ndak dikiro kurang piknik
Lemeske pikire wanek wanekke
Utangke tanggane ...

Stel kendo ... ojo stel kenceng
Lemeske wae ... ojo sepaneng
Disambi ngopi ... golek inspirasi
Rasah kakean atraksi ...

Pengene sugih bondo ning ra gelem rekoso
Pengene uripe mulyo ... kerjo
Pengen akeh duite magrong – magrong omahe
Pengen penak uripe ... mbut gawe

Jadwal Manggung NDX.A.K.A familia ft PJR Di Bulan Agustus 2017


Jadwal Manggung NDX.A.K.A familia ft PJR Di Bulan Agustus 2017

Hai kakak ladyfam and familia Purworejo, dan seluruh Indonesia . Update jadwal perform Ndx ya , bisi pada nggak tau, atau mungkin males cek Instagram, bisanya Cuma baca2, Tika hadir kak, yang mau gabung langsung aja ya kak, jangan sampai nyesel gara2 nggak lihat performnya padahal pas banget lagi mudik, heheh



Detail Keterangan Gambar :

1     Minggu, 06 Agustus
            Di Lapangan Desa Gajah ( depan polsek gajah ) Demak
            Jam 13:00 WIB ( siang )
            HTM 20K


2      Sabtu, 12 Agustus 2017
Di Plaza Ngasem FKY Yogyakarta
Jam 19:00 WIB ( malam )
HTM ( gratis )

3      Minggu, 13 Agustus 2017
Di Alun-Alun Utara Yogyakarta
Jam 07:00 WIB ( pagi )
HTM ( gratis )

4     Jum’at, 18 Agustus 2017
Di Jateng Fair PRPP Semarang
Jam 19:00 WIB ( malam )
HTM ( gratis )

5    Minggu, 20 Agustus 2017
Di Prambanan Jazz Yogyakarta
Jam 12:00 WIB ( siang )
HTM 250K

Pashmina Instant Small Ribbon


Tika dapat update jadwal perform Ndx dari Instagram @yonandafrisnadamara alias Ndx asli ya kak, InsyAllah nggak menipu. Jangan lupa SHARE and FOLLOW ya kak, atau mungkin pingin tau instagram Tika klik disini kak .