Monday, 25 September 2017

WS Guntur – Piker Keri Production : Crazygila Music Production



WS Guntur – Piker Keri
Production : Crazygila Music Production
Writer : @yuliantt_tika



Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan

Iki ati du parkiran maju mundur rakaruan
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
Nanging tresno iki udu es teh plastikan
Sing mbok canthelke, lalu engkau tinggalkan

Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
Nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

Piker keri ... Piker keri ... ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan
Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
Abot dirasakne rakuat dibecakne
Rasah dipiker mbok miker sing liyane

Tresnoku seng gede ? MBOK PREKNE !!!
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
Mending nyicil motor podo podo mumete
Nanging ono hasile ketimbang miker kowe

Piker keri ... Piker keri ... ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan




video

Lelly Whatam – Resiko Dadi Penyanyi Cipt: Andi Mbendol



Lelly Whatam – Resiko Dadi Penyanyi
Cipt: Andi Mbendol
Writer : @yuliantt_tika




Kok koyo ngene malah abot sanggane
Dadi penyanyi ... penyanyi panggung gede
Kadang mulih esuk kowe le ngenteni nganti ngantuk
Nanging awakmu tetap setia menunggu

Sak bendinane aku mung dadi ocehmu
Mergo atine dipendem roso cemburu
Kadang kowe sensi yen aku di cipika cipiki
Sabar sayang dirimu slalu di hati

Senadyan ora kuat
Nanging kowe wegah sambat
Mergo tresnamu sing tulus
Bakal tak pendem neng ati

Mungkin wes ngene dalane
Aku urip karo kowe
Waton tak lakoni wae
Sing penting tentrem atine

Mergo tresnaku ro kowe
Tambah dino tambah gede
Wes tak tetepke neng ati
“ resiko dadi penyanyi “

Sak bendinane aku mung dadi ocehmu
Mergo atine dipendem roso cemburu
Kadang kowe sensi yen aku di cipika cipiki
Sabar sayang dirimu slalu di hati

Senadyan ora kuat
Nanging kowe wegah sambat
Mergo tresnamu sing tulus
Bakal tak pendem neng ati

Mungkin wes ngene dalane
Aku urip karo kowe
Waton tak lakoni wae
Sing penting tentrem atine

Mergo tresnaku ro kowe
Tambah dino tambah gede
Wes tak tetepke neng ati
“ resiko dadi penyanyi “

Mungkin wes ngene dalane
Aku urip karo kowe
Waton tak lakoni wae
Sing penting tentrem atine

Mergo tresnaku ro kowe
Tambah dino tambah gede
Wes tak tetepke neng ati
“ resiko dadi penyanyi “



video

Cornelius & Junior – Jurus Perindu ( Jaran Goyang 2 )



Cornelius & Junior – Jurus Perindu ( Jaran Goyang 2 )
Writer : @yuliantt_tika



Jarene sayang jarene tetep cinta
Dengan diriku ... tergila-gila
Aku tertipu dengan jurus perindu ...

Aku setia engkau malah mendua
Kubaca mantra .. abrakadabra
Agar kau tau sakit sakit hatiku ...

Prihatin poso sesasi karo ngampet loro ati
Dont touch me ... ( dont touch me )
Direwangi pucet pasi esuk awan tekan wengi

Lungguh silo topo bisu telung ndino telung wengi
Dont worry ... ( dont worry )
Demi mendapatkan cintamu opo wae tak lakoni

Ora peduli resiko nyandang mbois karo ngilo
Goodbye jomblo ... ( goodbye )
Niat ingsun jo ngalamun mangkat ndukun !!!
Haseeek ...

Lha mbuh syarate kon ngopo
Sing penting hasile cetho ... ketimbang cidro
Mbah dukun sudah menunggu dengan ramuan
Perindu du du du  ...

Konon katanya ? jurus perindu ...
Ramuan cinta ? tidak manjur untukku ... !!!

Jarene sayang jarene tetep cinta
Dengan diriku ... tergila-gila
Aku tertipu dengan jurus perindu

Aku setia engkau malah mendua
Kubaca mantra .. abrakadabra
Agar kau tau sakit sakit hatiku ...

Ora peduli resiko nyandang mbois karo ngilo
Goodbye jomblo ... ( goodbye )
Niat ingsun jo ngalamun mangkat ndukun !!!
Haseeek ...

Lha mbuh syarate kon ngopo
Sing penting hasile cetho ... ketimbang cidro
Mbah dukun sudah menunggu dengan ramuan
Perindu du du du  ...

Konon katanya ? jurus perindu ...
Ramuan cinta ? tidak manjur untukku ... !!!

Jarene sayang jarene tetep cinta
Dengan diriku ... tergila-gila
Aku tertipu dengan jurus perindu

Aku setia engkau malah mendua
Kubaca mantra .. abrakadabra
Agar kau tau sakit sakit hatiku ...

Jarene sayang jarene tetep cinta
Dengan diriku ... tergila-gila
Aku tertipu dengan jurus perindu

Aku setia engkau malah mendua
Kubaca mantra .. abrakadabra
Agar kau tau sakit sakit hatiku ...



video



Sunday, 24 September 2017

Coming Soon Ndx Aka Familia ft PJR – Anti Kimcil Kimcil





Hai, ketemu lagi sama tika, bey the way gimana kabar kalian ??
Kangen nggak sama tika ?? maaf ya sekian lama tidak posting
Artikel mengenai Ndx.Aka Familia ft PJR,huh, pasti kalian penasaran kan,
Apa yang mau tika bagikan malam ini, hehehe . Ya udah kita roll kebawah yah
Biar pada tahu semuanyah .

Coming Soon Ndx Aka Familia ft PJR – Anti Kimcil Kimcil


Jamane-jaman edan
Kimcil jahat saiki moto duitan
Rupo bagus ajak nginep
Setang bunder wes inceran
Ra mikir wong tuo urip pas-pasan

Ora gelem prihatin
Di jak mangan neng angkringan kowe isin
Ada uang abang kau sayang
Tak ada uang abang kau buang
Tresnomu ngawe dompetku kelaran

Cil cepet sadaro
Saktuluse tresna ora mandeng bondo
Cil cepet sadaro
Bondo dunyo mati ra isoh di gowo
Aku tak lungo golek tombo ati loro


Maaf ya guys, hanya segini yang bisa tika berikan, soalnya lagunya belum dirilis,
Jadi sabar dikit ya guys, thank you for reading, please like fans page, share, and
Follow My account, see you bye bye .


Tuesday, 19 September 2017

Ndx days Vespa Seluruh Indonesia


Ndx days Vespa Seluruh Indonesia 



Hai familia and Ladyfam seluruh Indonesia, nantikan performance Ndx.aka familia & PJR
Michrophone di acara Vespa Seluruh Penjuru Indonesia.

Sesuai yang di unggah akun @yonandafrisnadamara yang dilaksanakan pada :
Tanggal : 23 September 2017
Tempat : JEC YOGYAKARTA
Jam : 19:00
HTM : 30K




Jangan lupa ya guys, kita ramaikan acara ini dengan damai, joget bareng, kumpul bareng dan senang – senang bareng . 

Rap X – Ra Jodo Cipt : llux Rap X


Rap X – Ra Jodo
Cipt : llux Rap X



Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu mulih
Mergo anakmu iki ra di paringi restu
Maring calon besanmu

Saktenane ati iki loro-loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo
Ngarep tekanmu
Dadi dudo

Rapp 1 :
Karepe ati tetep nglakoni
Masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko
Di cap anak ra berbakti

Yen pancen ngono anane
Abote seng keronto iki
Kersane isun byaen
Hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu mulih
Mergo anakmu iki ra di paringi restu
Marang calon besanmu

Saktenane ati iki loro-loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo
Ngarep tekanmu
Dadi dudo

Rapp :
Karepe ati tetep nglakoni
Masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko
Di cap anak ra berbakti

Yen pancen ngono anane
Abote seng keronto iki
Kersane isun byaen
Hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Kelingan tresnoku ora direstui
This entry was posted in

Rap X – Tobat Kimcil Cipt : Rap X



Rap X – Tobat Kimcil
Cipt : Rap X



Tobat judi sudah tradisi
Tobat oplosan itu kiasan
Tobat kimcil iku baru jempol tenan

Ojo sambat yen kowe mbesuk wes ketekan pati
Ninja FU iku ora bakal iso nulungi
Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu
Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki

Kelakon temenan
Yen gayamu sok njuragan
Pamer bondo ben iso
Mbokingi gadis jalang

Yen diwejangi kuwi
Ojo pati aleman
Pancen rupamu marai pegel
Wong pingin mbalang

Elingo sing kuoso ojo nambah duso
Gek ndang lerenono cepetan tobato
Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu
Nguras bondo donyamu jebule dadi pabu

Cubo mikiro sitik kepaut tumindakmu
Kok yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu
Kimcil iku umure pantarane anakmu
Gek ndang tobato
Njaluk sepuro bojomu

Rapp :
Mendem kimcil kuwi
Jalarane seneng mecicil
Sopo sing nyongko yen
Tibake njajanmu kimcil

Mugo mugo kowe
Terjerat kasus pedofil
Beno kapok ngrasake
Ngonoanmu dicukil

Tobat judi sudah tradisi
Tobat oplosan itu kiasan
Tobat kimcil iku baru jempol tenan

Mendem judi wis di kateki
Mendem oplosan jare wes bosan
Tapi mendem kimcil yang nggak bisa nahan

Ojo sambat yen kowe mbesuk wes ketekan pati
Ninja FU iku ora bakal iso nulungi
Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu
Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki

Kelakon temenan
Yen gayamu sok njuragan
Pamer bondo ben iso
Mbokingi gadis jalang

Yen diwejangi kuwi
Ojo pati aleman
Pancen rupamu marai pegel
Wong pingin mbalang

Elingo sing kuoso ojo nambah duso
Gek ndang lerenono cepetan tobato
Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu
Nguras bondo donyamu jebule dadi pabu

Cubo mikiro sitik kepaut tumindakmu
Kok yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu
Kimcil iku umure pantarane anakmu
Gek ndang tobato
Njaluko sepuro bojomu

Rapp :
Mendem kimcil kuwi
Jalarane seneng mecicil
Sopo sing nyongko yen
Tibake njajanmu kimcil

Mugo mugo kowe
Terjerat kasus pedofil
Beno kapok ngrasake
Ngonoanmu dicukil

Tobat judi sudah tradisi
Tobat oplosan itu kiasan
Tobat kimcil iku baru jempol tenan

Mendem judi wis di kateki
Mendem oplosan jare wes bosan
Tapi mendem kimcil yang nggak bisa nahan

Tobat judi sudah tradisi
Tobat oplosan itu kiasan
Tobat kimcil iku baru jempol tenan

Mendem judi wis di kateki
Mendem oplosan jare wes bosan

Tapi mendem kimcil yang nggak bisa nahan
This entry was posted in