Breaking

Rapp-X - Konco Tahu


Rapp-X - Konco Tahu




Ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
Padahal kowe konco mbabu bareng aku
Kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
Rasane awak iki koyo mbok pideki
Koncoku koyok tahu

Kowe konco mangan turu bareng aku
Ra percoyo tego nyelintut pacarku
Nggantenge gak sepiro sek ganteng aku
Dasar nggak tau malu

Tego tegone kowe menyakitiku
Tak kusangka engkau digendak koncoku
Padahal rupane koncoku koyok tahu
Opo wes rabun mripatmu

Ternyata kau tega selingkuh dengan dia
Kau dan dia sama sama tahu

Rapp
Yowes gek rumaten opo ngiroku gatelen
Aku yo ra kaget pancen kowe copet tulen
Tak pikir mbek ngguyu Rabakal ku ra payu

Sewu siji wedokan podo ngenteni leganku
Yen pancene karepmu aku tak meloki lakonku
Ra biso tak truske aku ra biasa ngene
Sepurane ra sengojo ngonangi polahmu
Kowe kowe podo tego nglarani aku

Ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
Padahal kowe konco mbabu bareng aku

Kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
Rasane awak iki koyo mbok pideki
Koncoku koyok tahu

Kowe konco mangan turu bareng aku
Ra percoyo tego nyelintut pacarku
Nggantenge gak sepiro sek ganteng aku
Dasar nggak tau malu

Tego tegone kowe menyakitiku
Tak kusangka engkau digendak koncoku
Padahal rupane koncoku koyok tahu
Opo wes rabun mripatmu

Ternyata kau tega selingkuh dengan dia

Kau dan dia sama sama tahu

a percoyo kowe tego ngerebut pacarku


Padahal kowe konco mbabu bareng aku

Kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
Rasane awak iki koyo mbok pideki

Koncoku koyok tahu

No comments:

Powered by Blogger.