Tuesday, 8 August 2017

Rapp-X - Konco Tahu


Rapp-X - Konco Tahu



Ra percoyo kowe tego
Ngerebut pacarku
Padahal kowe konco
Mbabu bareng aku

Kowe tego nyulek moto
Mrekes ati iki
Rasane awak iki koyo mbok pideki
Koncoku koyok tahu

Kowe konco mangan turu bareng aku
Ra percoyo tego nyelintut pacarku
Ayune gak sepiro sek ayu aku
Dasar nggak tau malu

Tego tegone kowe menyakitiku
Tak kusangka engkau digendak koncoku
Padahal rupane koncoku koyok tahu
Opo wes rabun mripatmu

Ternyata kau tega selingkuh dengan dia
Kau dan dia sama sama tahu

#ulangi
Ra percoyo kowe tego
Ngerebut pacarku
Padahal kowe konco
Mbabu bareng aku

Kowe tego nyulek moto
Mrekes ati iki
Rasane awak iki koyo mbok pideki
Koncoku koyok tahu

#rapp
Yowes gek rumaten opo ngiroku gatelen
Aku yo ra kaget pancen kowe copet tulen
Tak pikir mbek ngguyu
Rabakal ku ra payu

Sewu siji wedokan
Podo ngenteni leganku
Yen pancene karepmu
Aku tak meloki lakonku

Ra biso tak truske
Aku ra biasa ngene
Sepurane ra sengojo ngonangi polahmu
Kowe kowe podo tego nglarani aku

#ulangi kedua
Kowe konco mangan turu bareng aku
Ra percoyo tego nyelintut pacarku
Ayune gak sepiro sek ayu aku
Dasar nggak tau malu

Tego tegone kowe menyakitiku
Tak kusangka engkau digendak koncoku
Padahal rupane koncoku koyok tahu
Opo wes rabun mripatmu

Ternyata kau tega selingkuh dengan dia
Kau dan dia sama sama tahu

#ulangi pertama
Ra percoyo kowe tego
Ngerebut pacarku
Padahal kowe konco
Mbabu bareng aku

Kowe tego nyulek moto
Mrekes ati iki
Rasane awak iki koyo mbok pideki
Koncoku koyok tahu

#rapp
Yowes gek rumaten opo ngiroku gatelen
Aku yo ra kaget pancen kowe copet tulen
Tak pikir mbek ngguyu
Rabakal ku ra payu

Sewu siji wedokan
Podo ngenteni leganku
Yen pancene karepmu
Aku tak meloki lakonku

Ra biso tak truske
Aku ra biasa ngene
Sepurane ra sengojo ngonangi polahmu
Kowe kowe podo tego nglarani aku



Video Klip Konco Tahu RapX ft Nella Kharisma .

video

Reaksi:
This entry was posted in

0 komentar:

Post a Comment